Bezkontaktní car sharing v Carnetu

Bezkontaktní car sharing v Carnetu

Automatizace sdílení firemních vozů v Carnetu s využitím kódovaného boxu na kliče a doklady

Vyřešte sdílení firemních vozidel efektivně! 
 
Aktivujte si funkci Rezervace vozidel v Carnetu a už se nemusíte starat o žádnou administrativu navíc. Žádné podpisy žádostí, hledání volného vozidla, předávání klíčů. Vše elektronicky, pohodlně a uživatelsky přehledně.
 

 

Na začátku si zadáte do systému vozidla, která budou pro zaměstnance k dispozici a dále nastavíte hierarchii schvalovacího procesu dle organizační struktury daného týmu, pobočky nebo společnosti. A pak už vše běží automaticky. 

Abyste využívali Rezervace vozidel ještě efektivněji, můžete si pronajmout KeyBox - kódovaný box na klíče a doklady. Ten umístíte kdekoliv ve firmě, na pobočce, v garážích a řidiči si tam pohodlně vyzvednou a zase uloží klíčky bez nutnosti osobní přítomnosti fleet manažera. 

 

Jak to funguje? 

  1.    Uživatel si v modulu Rezervace vozidel systému Carnet vybere volné referentské vozidlo na požadovaný termín a zadá žádost o zapůjčení.
  2.    Vytvořená žádost následně odchází ke schvalovateli. Ten rozhodne, zda uvedené vozidlo zapůjčí nebo provede nějakou úpravu. 
  3.    Po schválení obdrží žadatel automaticky email s instrukcemi a s SMS přístupovým kódem. Kód má omezenou platnost, kterou lze individuálně nastavit. 
  4.    Žadatel před vyzvednutím vozidla zadá kód do KeyBoxu.
  5.    Po zadání kódu se rozsvítí správná přihrádka, kterou si uživatel otevře a vyzvedne klíčky od vozu s technickým průkazem.
  6.    Po použití vozu vrátí řidič klíče a doklady zpět do přihrádky. Schvalovatel v systému vidí, kdo a kdy do konkrétní přihrádky vstupoval.

 

 

Jedná se o nadstavbovou placenou službu. Pro více informací, podmínky, aktivaci služby Rezervace vozidel či objednávku KeyBoxu k vašemu Carnetu nás kontaktujte na obchod@ccs.cz nebo stačí vyplnit formulář níže a my se vám ozveme zpět. 

KeyBox je nabízen ve spolupráci se společností Keyguru s.r.o.

Tato část je určená k ochraně proti spam robotům. Vidíte-li tento text, vyplňte pole uvedené za otázkou. Tlačítko jsem robot ignorujte.
Kolik je dvě plus tři